Greta Gerwig debuteaza cu brio in regizorat

Pe Greta Gerwig am vazut-o in multe filme, inclusiv cateva la care ea a scris scenariul, precum "Frances Ha" sau "Mistress America". De curand, insa, Greta a si regizat un film al carui scenariu tot ea l-a scris: "Lady Bird".

Povestea filmului este despre relatia dintre o mama si fiica ei - scenariul este scris sincer, iar aprecierea criticilor a facut ca "Lady Bird" sa bata un record vechi de 8 ani si sa devina cel mai bine vazut film pe Rotten Tomatoes!

Ma bucur pentru succesul Gretei, care reuseste intotdeauna sa prezinte personajele de parca le-ai cunoaste personal. Te lasa sa intri in intimitatea personajului pe care il interpreteaza, pastrand insa misterul asupra firului narativ.

Majoritatea filmelor cu Greta Gerwig sunt feel-good movies, asa ca le puteti viziona si in perioada sarbatorilor. Starea pozitiva pe care o transmit personajele jucate de ea, indiferent de situatiile prin care trec, reprezinta o incantare. Si cum de angoasele de zi cu zi ne-am cam saturat, hai sa ne refugiam in lumea filmelor pentru a gasi povesti noi si frumoase.

De-abia astept sa vad "Lady Bird" si sper la cat mai multe filme scrise si regizate de Greta Gerwig.

Blah, blah, blah