George Cosac vine cu noutati despre viitorul stadion Dinamo

George Cosac, fost presedinte al CS Dinamo, a oferit dinamovistilor de pretutindeni informatii proaspete despre constructia utopicului stadion. Desi varianta ridicarii unei arene pe amplasamentul vechiului velodrom a fost inaintata chiar de catre deja fostul ministru Marcel Vela, Cosac spune ca noua arena se va construi pe locul actualului stadion.

"Velodromul n-a fost o piedica. Au existat cateva proiecte prin care respectivul velodrom sa fie demolat si sa se construiasca stadionul in acea zona. Lucrurile stagneaza. Va fi un complex sportiv, nu doar un stadion. Daca pana anul trecut balanta inclina in a se construi in zona velodromului, cred ca lucrurile sunt 50-50% acum. S-ar putea construi chiar pe amprenta vechiului stadion. Inca nu s-au terminat procesele. Judecatorul inca n-a dat sentinta definitiva. Exista un dosar pe rol la DNA, nici acela nu e finalizat, dar eu cred ca in cel mai scurt timp se vor termina aceste lucruri, in asa fel incat sa se poata construi un complex sportiv. Complexul sportiv va contine sala de tir, de haltere, de lupte, de box. Nu va fi un simplu stadion al fotbalului. Majoritatea disciplinelor sportive din cadrul clubului vor avea de castigat”, a spus Cosac la GSP Live.

Cat de tare e asta? Suflarea dinamovista continua sa spere, desi arena din Stefan cel Mare nu a fost inca cedata Companiei Nationale de Investitii, ca se tot judeca procese. Iar procesele in Romania dureaza, asa ca lucrarile nu vor incepe prea curand. Cu toate astea, viata merge inainte.

2 comentarii

  1. 26 Sep 2021 la 15:23

    Mai întâi întra echipa de fotbal în faliment... Apoi se construiește stadionul

  2. 29 Sep 2021 la 11:31

    Nu intra nimeni in faliment, termina-te! :D

Blah, blah, blah