Gafa geniala marca Nokia

Nokia a prezentat miercuri la New York doua smartphone-uri Lumia cu sistem de operare Windows Phone. Numai ca Nokia a comis o uriasa gafa de advertising in spotul pentru modelul Lumia 920, care are un sistem de stabilizare optica a imaginilor (OIS).

Nokia a realizat un spot de promovare a telefonului care, la prima vedere, pare sa fi fost filmat chiar cu un Lumia 920. O reflectie buclucasa a dat insa Nokia de gol.

Momentele in care o domnisoara blonda se plimba pe bicicleta n-au fost filmate de iubitul ei aflat tot pe doua roti, asa cum lasa reclama sa se inteleaga, ci au fost suprinse dintr-o dubita cu o camera de filmat profesionala.

nokia lumia

Reprezentantii Nokia au fost nevoiti sa-si ceara imediat scuze in urma incidentului: "incercand sa demonstram beneficiile sistemului optic de stabilizare a imaginilor, care elimina cadrele tremurate si imbunatateste filmarile in conditii de lumina scazuta, am realizat o reclama care simuleaza rezultatele care ar putea fi obtinute cu OIS. Spotul nu a fost filmat cu un telefon Lumia 920. Ne cerem scuze pentru confuzia creata".

Mai jos aveti cadrele cu care Nokia s-a dat de gol. Daca-mi trimiteau mie spotul inainte de lansare, nu s-ar fi ajuns la gafa asta :))

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Blah, blah, blah