Fotbalul nimanui

Bilantul in Liga 0 pe 2010, turul de campionat: 12 echipe si-au schimbat antrenorii, iar 3 dintre ele de cate doua ori fiecare.

In pauza asta, inainte de retur, o treime din echipe anunta ca ataca titlul in 2011. Cu toate astea, toti jucatorii lor sunt transferabili. Dinamo vrea titlul, dar si-a vandut 2 jucatori titulari. Steaua isi pastreaza la echipa doar jucatori ieftini, care accepta contracte de scurta durata, ce pot fi anulate unilateral. Rapid, aflat in cea mai buna forma din ultimii 5-6 ani, inchide robinetul si incearca sa vanda jucatori fix in momentul cand ar trebui sa investeasca.

Si celelalte echipe urmeaza acelasi model: Craiova l-a luat pe Piturca si a acceptat clauze de domeniul fantasticului, in conditiile in care e inglodata in datorii si se apropie de retrogradare. CFR Cluj si Timisoara isi dau afara antrenorii la misto, ca un fel de sport extrem cu nervii suporterilor. CFR isi mai vinde si jucatorii, ca prea sta bine in clasament.

Din toata nebunia asta se remarca o singura echipa: U Cluj. E oare infractorul de Walter capabil sa faca ceva pe bune? Desigur ca nu. Dar inceputul e intotdeauna frumos, perspectiva e minunata. La fel ca si la CFR, ce frumos parea viitorul cand au luat titlul...

Fotbalul de la noi a ajuns un eveniment monden, la care se mai rostogoleste, intamplator, o minge de colo-colo.

6 comentarii

 1. 31 Dec 2010 la 18:53

  Tu chiar mai ai rabdare si nervi tari sa mai faci astfel de socoteli legat de campionatul asta?
  Nu tii la sanatatea ta mentala. :P

 2. 1 Jan 2011 la 04:03

  Ce sa fac, ca sa mai uit de greutati ma ingrop in cifre si statistici :))

 3. 1 Jan 2011 la 10:39

  Ale altora, ca pe ale tale nu-ti vine sa le faci, nu? :))

 4. 1 Jan 2011 la 17:25

  cata dreptate ai! :">

 5. 17 Jan 2011 la 19:32

  il fenomeno .....mai bine faci o statistica cu golurile marcate de tine .....cele mai frumoase chiar antologice decat sa te ocupi cu astia de la divizia y ....aaaa si cu ratarile monumentale !!!! va fii mult mai interesant si interactiv !!!

 6. 17 Jan 2011 la 22:32

  io n-am inregistrari video cu mine :((

Blah, blah, blah