Fotbal pe DVD

Zilele trecute, Adrian Ilie, (cica) responsabilul cu transferurile la Steaua, a explicat ratarea unui transfer in cateva cuvinte simple:

"Nu am ce să spun despre Pinto. A fost un DVD care nu se prea vedea...."

La cum stiu eu ziarele si felul in care "citeaza" ele sursa, m-am documentat si... chiar asa a zis omul (sursa: Mediafax). Mi s-a parut ciudat, dar am crezut ca e doar o scuza gasita la repezeala si am abandonat gandurile despre sanatatea mintala a lui Adi Ilie.

Astazi, m-am confruntat cu o mica problema: eram la cineva si am incercat sa playez un DVD NTSC pe un televizor despre care am aflat ulterior ca suporta doar PAL. Ei bine, dupa cum probabil stiti, imaginea in astfel de cazuri apare alb-negru si distorsionata. Atunci m-a traznit: daca au patit si ei la fel? Daca Dl. Fiara a bagat discul in aparat, a dat PLEI si i s-a vazut aiurea? Sau, ca sa-l citez pe dom' Cobra, "nu prea se vedea"?

Ipoteza de mai sus pare greu de crezut. Adica cum, la Steaua n-au televizoare care sa suporte NTSC? La clubul cu tabela de marcaj japoneza si stadion de UCL nu au televizoare cum alti romani de rand au de prin anii '90? Radio Erevan raspunde: E POSIBIL! Dovada ca posibilitatea exista, in imagini, mai jos.

Old Trafford - Players Lounge - dotari calitatea B

Manchester United Players Lounge 1

Manchester United Players Lounge 2

Manchester United Players Lounge 3

Manchester United Players Lounge 4

Manchester United Players Lounge 5

Nu mai e nimic de adaugat.

Blah, blah, blah