Filme de weekend

M-am izolat teribil in ultima vreme. De vreo doua luni n-am prea iesit in lume decat daca pentru a mai schimba o vorba cu potentiali clienti. Intre timp am lucrat si m-am uitat la filme. M-am uitat in paralel la Caracatita si la noutatile care-au aparut pe net in toata perioada asta. De lucrat am lucrat site-uri, afise, flyere, de toate.

E o izolare placuta. De vreo cateva zile ma gandesc sa fac rost de filmele lui Woody Allen si sa incep sa le vizionez cronologic. Imi va lua ceva timp sa le adun pe toate, ca mai am de tras si alte chestii. M-am gandit sa scriu despre filmele lui Woody Allen care-mi lipsesc, sa fac un post la Ajuta-ma sa gasesc. M-am razgandit, vazand ca niciunul din mesajele vechi nu si-a gasit raspunsul. Se pare ca nimeni n-a facut un efort sa gaseasca ceva din alea. Nu-i bai, noi sa fim sanatosi.

Afara s-a pus pe nins. La comp e cald. Ma gandesc daca sa lucrez sau sa ma uit la ceva. Tocmai am terminat de vizionat Manchester United - Portsmouth (5-0) si "Everybody's Fine", un film mult sub asteptari. Ma bag la un "La Piovra" si astept sa sune telefonul, ca doar e de lucru.

Va doresc un week-end linistit.

PS: work in progress...

woody allen

6 comentarii

 1. 7 Feb 2010 la 01:42

  Nu inteleg de unde lipsa de interes pentru lumea de dincolo de usa de la intrare

 2. 7 Feb 2010 la 10:51

  ce parte a usii de intrare ? :)) bai, nu ai bullets over hollywood , da hai ca te ajut eu :P

 3. 7 Feb 2010 la 12:49

  nu iti irosi timpul cu match point. e slab. vcb e misto, si ww parca-l vazusei...

 4. 7 Feb 2010 la 13:51

  myke, match point e okay. am vazut si "VCB", cum ii zici tu :) am vazut multe, de altfel. vreau sa le revad in ordine cronologica.

  liviu, daca ai ceva in format DVD, da. dar divx-uri pot sa procur fara probleme de pe trackere externe :p

 5. 9 Feb 2010 la 23:54

  cateva de-acolo le-am vazut, cateva le-am evitat cu buna stiinta, cateva le am pe lista si de cateva nici nu auzisem. mercy :D

Blah, blah, blah