FIFA 11 cu licenta

Dupa ce m-am chinuit ore in sir sa joc varianta RELOADED in 2 pe net, am hotarat ca mai bine dau banii pe joc si scap de belele. Dac-au scos DirectIP-ul, ce sa fac?

Pentru cei care se chinuie la randul lor, niciuna din variantele despre care cititi ca 'merg' nu merge de fiecare data. Am incercat Tunngle, Hamachi, Wipien, GameRanger si VPN software. Nimic n-a reusit sa ma conecteze cu cel cu care voiam sa joc. De cele mai multe ori 'nu ne vedeam', iar cand ne vedeam era timeout.

Fiind primul joc pe care l-am cumparat, am avut parte de multe surprize placute. Cel mai important aspect al achizitionarii jocului e ca pot oricand sa bag un fifa cu un jucator aleator de pe planeta. Conceptul de single player, lupta cu obositul AI, dispare.

Pentru cei care se hotarasc sa-l cumpere, va dau un sfat: instalati varianta RELOADED si incarcati contul de EA in ea, pentru ca astfel nu trebuie sa stati cu DVD-ul in unitate la nesfarsit.

Spor la joc!

4 comentarii

 1. 15 Oct 2010 la 10:59

  de pe sickipedia:

  my girlfriend is like FIFA. 11.

 2. 15 Oct 2010 la 12:46

  :)) genial!

 3. 31 Dec 2010 la 11:14

  Salut! esti cumva interesat de urmatoarele:NFS Hot Pursuit pt PS3, Harry Potter and the Deathly Hallows - tot pt PS3 sau DAO:Ultimate Edition - de data asta, pt PC? :D

 4. 31 Dec 2010 la 12:47

  Salut. Nu, nu sunt. Vezi pe consolegames.ro.

Blah, blah, blah