FIFA 10

E vara lui '09 si astept, ca in fiecare an, urmatoarea varianta de FIFA. Entuziasmul a scazut de la an la an, asa ca de-abia acum, la sfarsit de iulie, am cautat pe net informatii despre FIFA 10.

Site-ul oficial, al celor de la EA Sports, ne arata destul de clar preferintele utilizatorilor in legatura cu platforma de gaming pe care se joaca. Meniul site-ului arata cam asa:

fifa10

Cu alte cuvinte, PC-ul mai are putin si e batut si de mobile. Mi se pare incredibil, dar nu pot comenta. In definitiv, iei consola, iei jocul si nu mai ai dureri de cap cu drivere, ecrane albastre sau specificatii tehnice - zero stres!

Am fost bun la FIFA 99. Din pacate, lucrurile se schimba in timp si intervin factorii externi care nu te lasa sa te joci, cum ar fi foamea :) E bine sa profiti cat poti de perioada copilariei si a adolescentei, pentru ca e un timp liber cu care nu te mai intalnesti.

Sunt multi cei care spun ca poti face bani de tanar, ca apoi sa te retragi. Exista multe astfel de exemple, am chiar un prieten bun care a facut asta. Numai ca diferenta e una majora - nu toti cei din jurul tau sunt in aceeasi postura, mai ales cei cu care ai crescut. Nu mai poti juca la 30 de ani un FIFA cu vecinii de la bloc, colegii de liceu sau de facultate. Ei au slujbe, familii si copii de crescut.

FIFA 10 se anunta si mai mare, si mai tare. O sa-l vedem la toamna. Impactul pe care l-a avut jocul cand au aparut pentru prima data nu va putea fi egalat, insa, de nici o versiune ulterioara.

Blah, blah, blah