Femeile si fotbalul

Daca in Romania pasionatii de fotbal sunt in majoritate barbati, fiind asociati cu peturi de bere si seminte scuipate la colt de bloc, in alte parti situatia e complet diferita. Femeile fac parte din publicul pasionat de fotbal. Iata o captura de ecran de la un meci normal de campionat din Anglia:

fotbal femei

Daca ne uitam mai atent, observam ca peste o treime din spectatorii din imagine sunt femei:

fotbal femei

Si mai sunt si copii. Un grup omogen de fani, fara huligani. Fara injuraturi, fara seminte si fara bere. Uite ca se poate! Si fotbalul e mai de calitate la ei.

Atata timp cat fotbalul romanesc se va zbate in mizerie, nu ma astept sa se schimbe nici publicul de pe stadioane. Dar poate ca imaginile de mai sus le vor deschide ochii persoanelor care asociaza orice pasionat al acestui sport cu golanii de pe stadioane.

4 comentarii

 1. 4 May 2014 la 23:24

  Am avut o colega mare fana Steaua in liceu. A facut ceva drumuri la Bucuresti pentru meciuri. Pentru cate 2/3 din meci de fiecare data. Intotdeauna pleca devreme pentru ca se temea ca altfel n-ar mai fi plecat cu numarul regulamentar de oase intregi.

  Si offtopic: https://vine.co/u/936785450058805248 :D

 2. 5 May 2014 la 03:21

  Eu nu zic sa fie microbiste fanatice la tot pasul, dar sa nu existe gandirea asta cum ca orice pasionat de fotbal este un troglodit :)

  Absolut superb link-ul :D

 3. 7 May 2014 la 10:41

  baaaaaaaaaa in anglia aia merg la fotbal ca la teatru si in mare parte se comporta ca atare ....plus ca aia chiar joaca fotbal nu il mimeaza ...

Blah, blah, blah