Femeia boschetar, raspunsul la barbatul lumbersexual

Imi cer scuze pentru imaginea de mai sus, dar era nevoie de ea in articol. Fata din imagine a ajuns virala cu povestea ei cum ca n-ar rost sa te mai epilezi pe picioare sau oriunde altundeva, eliberarea vine din naturalete.

Am vazut tot felul de incercari de "promovare", ca sa zic asa, a parului la subrat, a mustatii sau a altor pilozitati la femei, varful de lance fiind vedetele de cinema de la Hollywood.

Acum cativa ani a inceput moda cu barbatul cu parul valvoi si cu barba pana la piept. La fel de scarbos arata si ei, oricat de mult si-ar ingriji parul.

Femeia plina de par pe picioare si la subrat e raspunsul perfect la barbatul care lasa, la randul lui, parul sa creasca. Daca pentru barbati s-a gasit un nume interesant, 'lumbersexual', de parca toti muncesc in industria lemnului, la femei inca nu exista o denumire oficiala, asa ca o sa-i zic 'femeia boschetar', ca si alea tot asa sunt. Practic, alea au lansat moda!

La inceputul anilor 2000 spuneam ca nu-mi plac deloc barbatii care s-au luat dupa femei - metrosexualii - si se epileaza pe picioare, isi aranjeaza parul la coafor sau isi fac unghiile cu lac. Acum ma uit in urma cu regret si ma gandesc: oare ce va fi peste 20 de ani?

E posibil sa fiu blamat cu intrebari de genul "tu stii, bai, cat dureaza sa te epilezi?", "ai habar cum e sa ai fire de par crescute pe sub piele?" sau chiar "de cate ori te-ai iritat in zona inghinala?". In apararea mea, am cautat pe net si am aflat cateva sfaturi pe care le poate urma oricine se plange de astfel de probleme. Iata un comentariu de la o stripperita din America:

Exfoliate, then rub the area with baby oil before you shave to soften the hair and skin. Shave using a men's razor (one with four blades) and men's moisturizing shaving cream. Since they are made for faces, they are extra gentle. Dab some rubbing alcohol on the skin after you shave to kill bacteria and close your pores. Then apply deodorant (an unscented Dove stick works best) liberally. This will keep you dry down there so you won't chafe and prevents razor bumps. You will have the smoothest giney ever. Mine was always flawless, I was a dancer for four years and did this almost daily. I posted this same routine under my old account and I got TONS of messages in my inbox with girls thanking me for their blemish-free pies.

Spor la treaba!

Blah, blah, blah