FC GENIAL, FC BULAN, FC TOTAL

Manchester a castigat Liga Campionilor 2008!

ucl 2008

Inca o data, jocul s-a dovedit o combinatie superba intre geniu tactic, geniu tehnic si bulan. Sunt atatea asemanari cu finala din '99, nici nu stiu de unde sa incep. O sa spun doar ca si atunci au fost 2 bare pentru adversari, care au controlat meciul in repriza a doua. Gol tot stupid a luat ManU si in '99.

Pe toata perioada meciului, jucatorii din Manchester au alunecat pe gazonul ud. Nu stiu ce crampoane, ce chestii aveau, dar golul l-a luat Van der Sar dupa ce a alunecat. Au mai alunat Evra, Ferdinand, Hargreaves si din nou Van der Sar. Oricum, capiasem! Jucatorii lui Chelsea nu au alunecat deloc. Pana la penalty :D Nu ma asteptam ca Terry sa rateze. E un jucator prea bun si a executat perfect. Dar a alunecat!

Chelsea s-a opus eroic cu Cech si Terry in prim-plan, care au scos impreuna 3 goluri ca si facute. Asa, si? Bulanul nordin a invins si in seara asta, aducand pentru ManU cea de-a treia cupa europeana. Daca s-ar putea ca Ferguson sa nu se retraga niciodata...

Un comentariu

  1. 22 May 2008 la 07:08

    Pe mine o sa ma omoare intr-o zi echipa asta. Inima mea e prea slaba pentru felul cum castiga ei meciuri, cupe, finale...pffff.... Dar parca asta le face si mai frumoase ;)) Total de acord cu ultima fraza. Ferguson e genial, nu stiu cum face dar le face bine si nu-mi pot inchipui aceasta echipa fara el :) Bravo, ManU! :)

Blah, blah, blah