Faza geniala la vanzarea biletelor pentru meciul Dinamo-Barcelona

Am vazut azi preturile pentru biletele de la marele meci Dinamo-Barca si am ramas foarte mirat de costul lor exagerat. Cel mai ieftin bilet e la peluze, la ultimul inel, de unde te uiti cu binoclul. In zona unde merg de obicei, adica inelul de jos de la Tribuna a 2-a, pretul unui bilet e de 300 de lei.

Pana aici nimic anormal, o simpla japca cu care ne-am mai intalnit. Ce urmeaza este insa foarte tare: la fiecare comanda, pe langa valoarea biletelor cumparate se plateste, normal, o taxa de livrare. Pentru livrari oriunde in Romania, costurile sunt: 20 de lei pentru biletele la peluze, 40 de lei pentru cele la tribune si 60 de lei pentru biletele cumparate la tribuna VIP!

Sunt foarte curios daca biletele la tribune sunt de 2 ori mai mari sau mai grele decat cele la peluze, altfel nu-mi explic de ce transportul catorva bucati de hartie poate costa 20, 40 sau 60 de lei, in functie de ce scrie pe ele!

Uimit de-a dreptul, intru pe GSP sa vad daca a comentat cineva aberatia asta sau daca a cumparat cineva vreun bilet. Articolul de pe site descrie procesul in amanunt si ne lamureste definitiv in legatura cu numarul de bilete vandute:

gsp

Ce mai e de spus? Dinamo, xx Dinamo!

2 comentarii

  1. 7 Jul 2012 la 13:42

    n-ai inteles. difera curierul. daca iei bilet la vip, pentru 60 de lei iti aduce biletul la usa o tipa imbracata sumar, care striga "hai, dinamo!". daca iei la peluza, gasesti biletul in cutia postala, desenat cu creionul.

  2. 7 Jul 2012 la 21:23

    daca-ti iei la peluza, transportul e gratis, pentru ca nu primesti nimic pentru cei 99 de lei investiti.

Blah, blah, blah