Fanii Aerosmith sunt oameni minunati

In 1999 am intrat in camera de chat online de pe site-ul oficial Aerosmith si am cunoscut persoane cu care sunt prieten si in ziua de astazi. De-a lungul timpului ne-am vazut de cateva ori, dar pentru ca locuim in tari diferite, comunicarea noastra s-a facut mai mult online si, uneori, prin telefon sau SMS.

Dupa ce Facebook a luat amploare in urma cu multi ani, s-au format grupuri de fani pe reteaua de socializare, oameni care discuta si scriu despre subiectele preferate. Un astfel de grup este si cel al fanilor Aerosmith din toata lumea, in care am intrat si de la care primesc chestii noi si misto in timeline in fiecare zi.

Spre sfarsitul anului trecut, Brad Whitford, chitaristul trupei Aerosmith, a inceput o serie de turnee impreuna cu bunul sau prieten Derek St. Holmes, din pacate numai in SUA. La aceste concerte s-a lansat albumul "Reunion", al doilea din discografia grupului, precum si o varianta remasterizata a primului material discografic, lansat in 1981 si intitulat "Whitford/St. Holmes". Aceste discuri se gaseau numai la concertele trupei si vreo 3-4 au ajuns pe eBay cu preturi de 50-100 de dolari bucata, plus inca vreo 30 de dolari pentru transport.

Mi-e sila de cei care profita de o trupa si vand materiale cu mult peste valoarea lor reala, reusind sa faca din asta un mod de viata, asa ca am decis sa pun o intrebare pe grupul fanilor Aerosmith, rugandu-i sa ma ajute. Am intrebat daca cineva este dispus sa cumpere cele doua CD-uri, sa le puna la posta si eu le voi trimite banii prin Paypal.

Nu cred ca au trecut mai mult de cateva ore pana cand o doamna foarte draguta, Julie, pe la vreo 40-45 de ani, mi-a raspuns ca ma poate ajuta. Mi-a spus ca imi poate trimite doar unul din cele doua CD-uri. I-am platit pentru transport si pentru disc si am asteptat.

Dupa ceva timp si unele neplaceri de ordin personal prin care a trecut Julie in primele luni ale anului, a reusit sa imi trimita pachetul. Astazi am primit CD-ul "Reunion" si, surpriza, in pachet era si CD-ul "Whitford/St. Holmes" remasterizat! Julie este buna prietena cu Karen Whitford, sotia lui Brad, si a luat discurile de la ea. In plus, mergand la un spectacol al lui Graham Whitford, fiul lui Brad, la care stia ca de obicei apare in public si tatal, a luat CD-urile cu ea pentru a obtine un autograf!

Iata bijuteriile:

whitford-2016

Am ramas foarte impresionat de gesturile pe care le fac unii oameni pentru altii, care le sunt total necunoscuti, si carora nu le datoreaza nimic. Invatat cu jungla in care traiesc, in care respectul, demnitatea, empatia si bunul simt nu mai exista demult, un astfel de gest mi-a amintit ca exista si o varianta mai calda a lumii in care traim. Iar pentru a transforma lumea din jurul nostru intr-una mai buna, trebuie ca toata caldura sa vina din interior.

2 comentarii

  1. 26 Apr 2016 la 07:49

    Foarte tare! :)

    Cat despre turneu... cand am vazut tweetul cum ca sunt in deschidere la Whitesnake, am tipat. Foarte la propriu, pentru ca stiam ca Whitesnake au turneu in Europa si exista discutii si pentru Romania. Apoi am vazut pe site ca doar la americani... si m-am dezumflat... :(

  2. 26 Apr 2016 la 20:37

    Ar fi fost bestial sa vina si pe-aici. Eu inca am inima stransa cu Thin Lizzy, as vrea sa merg, dar sper sa se mai anunte vreun concert in afara de cele de la festivaluri...

Blah, blah, blah