Ethan Hawke despre continuarea seriei "Before"

Acum cateva zile am aflat de la Hoinaru ca Ethan Hawke revine in Romania si va participa la o sesiune de intrebari si raspunsuri cu cei care vor fi la proiectia "Before the Devil Knows You're Dead". Dupa ce mi-am luat bilet cu ajutorul lui Hoi, am asteptat ziua de azi cu multa emotie. Atat de multa, incat, nu-mi explic de ce, pur si simplu am uitat ca se intampla evenimentul! Noroc cu Paula Rusu, care a postat un mic clip din sala inainte de inceputul filmului, si cu Hoinaru, care se relaxa pe Facebook dupa o zi de munca. Si da-i shutdown la computer, fugi la masina si hai cu Hoimobilul prin oras, in cea mai crunta aglomeratie a zilei, pe la 19:30, din Pantelimon spre Piata Universitatii!

Pe drum m-am mai linistit putin, pentru ca nu doream sa vad filmul si m-am gandit ca Q&A-ul este la final, deci am tot timpul sa ajung. Cu toate astea, imi doream sa fiu acolo cat mai repede, iar colegul de la volan chiar a facut drumul in cel mai scurt timp posibil.

Odata ajuns, am intrat in sala si am vazut doua treimi dintr-un film pe care nu l-am gasit atat de marcant, dar misto si merita vazut o data. A urmat mult asteptat-ul Q&A.

Am prins si eu microfonul, m-am ridicat cu multe emotii si vocea tremurand inexplicabil si am intrebat daca se mai face un film in seria "Before":

Raspunsul e mai mult 'nu' decat 'da', asa ca nu ramane decat sa ne inchipuim in mintea noastra viitorul cuplului Jesse & Celine. Si sa revedem, din cand in cand, cele trei filme, ca sa nu uitam, intr-o lume de claxoane, farmacii si atentate teroriste, ca exista si frumusete, chiar daca ea nu se vede cu ochiul liber.

Multumim, Ethan Hawke, pentru aceste filme memorabile!

Blah, blah, blah