Epic Rights a inceput sa promoveze produsele cu imaginea Aerosmith

In anii '90, merchandise-ul trupelor se vindea foarte bine. Foarte rar ajungeau si pe la noi chestii de la mama lor din State, iar primele tricouri, casete si CD-uri originale cu Aerosmith le-am vazut prin '95-'96 la un prieten. In toamna lui '96 am ajuns membru in Aero Force One, fan clubul oficial Aerosmith, dupa ce am rugat o prietena englezoaica sa-mi plateasca in SUA membership-ul de 25 de dolari. Imi amintesc ca era o suma foarte-foarte mare pentru mine atunci, dar experienta a fost superba pentru un pusti de 16 ani :) Intru alta data in detalii, e mult de vorbit.

Usor-usor, vanzarea de tricouri si alte obiecte promotionale ale trupelor a scazut, la fel cum a scazut si vanzarea de muzica. Se pirata muzica, se piratau si hainele, iar piata romaneasca era invadata de chestii de la turci, polonezi si chinezi.

Mult timp, Aerosmith a tinut magazinul online deschis, dar cu foarte putine produse. De cateva luni, insa, am observat miscari de trupe. Epic Rights, cei care se ocupa efectiv de comercializarea produselor, au incheiat o intelegere cu Amazon, ca sa vanda si acolo. Iar acum, odata cu Black Friday 2017, au introdus foarte multe produse noi si au facut, pentru prima data, o sedinta foto cu modele!

Desigur, calitatea imaginilor produselor lasa in continuare de dorit, uneori chiar produsele in sine. Spre exemplu, nu pricep cum acest pres de pus la usa isi merita banii, fiind un print distorsionat de slaba calitate:

Un alt exemplu este o bluza la care logo-ul este simulat peste siretul de gluga.

Sunt cateva modele de tricouri misto, nu zic nu, dar eu va propun si micul magazin de pe site-ul lui Joe Perry, unde gasiti un tricou misto:

E Black Friday, sunt reduceri in ambele magazine. Spor la cumparaturi!

4 comentarii

 1. 26 Nov 2017 la 00:31

  Copii, va recomand sa nu va lasati tricourile precum ala din ultima poza pe mana mamelor, mai ales daca au obiceiul sa va apreteze si sa va calce pana si chilotii...

 2. 26 Nov 2017 la 00:32

  cred ca ala vine cu instructiuni pentru mame :))

 3. 26 Nov 2017 la 15:32

  Intrebare tembela pana nu uit iar: tu ai putut sa iei ceva de pe Amazon? Ca eu am incercat imediat dupa ce am vazut ca au anuntat pe twitter, dar am vazut doar "This item does not ship to Romania" la tot ce m-a tentat, asa ca am lasat-o moarta.

 4. 26 Nov 2017 la 23:55

  nu am incercat sa iau niciunul din produsele Aerosmith, dar daca as tine neaparat, as apela la cei prin care am comandat si cafeaua lui Joey anul trecut: http://www.oferte-usa.ro

Blah, blah, blah