E grea viata in Los Angeles

Vii si tu ca omul, linistit, de la serviciu. Pe gard gasesti lipit un mare anunt, pe care deja il citesti pe diagonala, ca te-ai obisnuit cu ele. In urmatoarele 3 (trei!) zile nu mai poti parca pe strada ta pentru ca se filmeaza...

Cei de la CBS, producatorii serialului "S.W.A.T.", au decis ca zona in care stai e perfecta pentru unul din episoade. Altii ar fi mandri, dar tu deja te-ai plictisit de inconvenientele astea. Mai ales ca nu stai in vreun cartier de bogati, ca pe-aia nu prea ii deranjeaza. In plus, cei cu posibilitati nu parcheaza pe strada, sa fim seriosi.

Daca te consoleaza cu ceva, sunt multi de prin diverse zone ale Bucurestiului care te inteleg perfect. In Ghencea, pe Stefan cel Mare si mai ales in jurul Arenei Nationale se creeaza haos de fiecare data cand e vreun meci de fotbal sau un concert. Nici in alte orase nu e mai usor pentru cei care locuiesc in apropierea stadioanelor, pe la Craiova sau la Cluj.

Asa ca nu te mai plange, losangelistule, pentru ca e grea viata peste tot. Macar la tine doar se filmeaza, la noi risti sa-ti mai iei si bataie daca ai ghinion!

Blah, blah, blah