Dupa Nastase, hop si Tiriac

Banu', tata, banu'. Ruxandra Dragomir nu e om de "afaceri" precum Aurel Muntean, iar Tiriac o taxeaza impersonal si gratuit:

In afara de Pana, pe care il stiu mai putin, am vorbit cu toti candidatii, dar serios va spun: cred ca cei care au castigat se vor trezi din euforia de acum si isi vor da seama ce ii asteapta. Nu este deloc usor si cred ca trebuie sa fie constienti de acest lucru. E dureros ca o tara de 22 de milioane de locuitori sa nu fie în stare sa organizeze un meci de Cupa Davis fara sa primeasca derogari. Asa ceva nu se poate.

Avertismente si ultime zvacniri ale lui Tiriac. Nu va faceti iluzii, sunt ultimele zvacniri din ziua respectiva, ca de pus bete in roate si tras sfori e timp de-acum inainte.

Dar cine este acest Relu Munteanu pe care tot il dezbatem? Prezent la Sala Transilvania unde s-a intalnit cu reprezentantii autoritatilor locale pentru a discuta despre organizarea Cupei Davis, Dumitru Haradau a declarat ca Aurel Muntean este cea mai buna solutie pentru sefia federatiei. Aurel Muntean a susinut financiar anul trecut meciul de Cupa Davis dintre România si Franta si este în acest moment sponsorul principal al Federatiei Romane de Tenis. Aurel Muntean este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Sibiu. Ocupa locul 297 în top "Adevarul-500 de miliardari" in 2008 si este printre cei mai bogati oameni din Sibiu, cu o avere estimata la peste 25 de milioane de euro. Are afaceri imobiliare in Sibiu, Arad, Cluj, Alba Iulia si Bucuresti, firme de constructii si spatii comerciale. Aurel Muntean, susinator al tenisului, a fost sportiv de performanta. A jucat fotbal la Inter si Sportul Studentesc.

Intelegeti, deci, ca Relu Munteanu este un bazat pentru ca a dat bani. Haradau il sustinea, ca doar banii din sponsorizari i-au trecut prin mana, nu? Tiriac si Nastase, oamenii care stiu sa aprecieze o suma de calitate, mai ales ca Relu i-a gadilat cu Cupa Davis, au sarit sa-l ajute. Toata lumea a constituit un mare zid in fata Ruxandrei Dragomir, care nu este din "gasca". De ea nu se vorbeste calduros, ca de "Relu". Ea nu e "Ruxi", e Ruxandra Dragomir. Numele ei impune respect prin munca si dedicarea fata de sport, nu prin extrasul de cont. Asa ca Relu, intoarce-te la afacerile din constructii si lasa FRT-ul in pace. N-avem nevoie de Cupa Davis, avem in schimb nevoie sa scapam de oameni ca tine.

Blah, blah, blah