Dupa 10 ani de asteptari, fanii "Gilmore Girls" vor afla "cele patru cuvinte"

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, sa le spunem pe scurt ca intr-un interviu din 2006, creatoarea show-ului, Amy Sherman-Palladino, a afirmat ca a stiut din prima clipa care vor fi ultimele patru cuvinte cu care se va termina povestea "Gilmore Girls". Din pacate, ea a fost indepartata din echipa de productie inainte de ultimul sezon si nu a apucat sa incheie lucrurile cum si-ar fi dorit.

Odata cu noile episoade de 90 de minute pe care le produce Netflix, Amy Sherman-Palladino va putea sa incheie povestea asa cum si-a dorit dintotdeauna. Iar acele patru cuvinte pe care le asteptam de 10 ani au fost confirmate de Yanic Truesdale (actorul care il joaca pe Michel Gerard), care a povestit recent intr-un interviu:

I know them because I read the script! I always felt it was intriguing, like everyone else. I was like, ‘How does she know the last four words?’ But when I read it, I was like, 'Oh, OK. That makes sense.' I can see now why she knew that that would be said.

Nu mai ramane decat sa asteptam cele 4 episoade sa apara pe Netflix - 6 ore de Gilmore Girls care ne vor face si mai nostalgici dupa universul Stars Hollow.

Blah, blah, blah