Doua semifinale

In seara asta se joaca doua meciuri, ambele fiind semifinale: Dinamo-Timisoara in Cupa Romaniei si Barcelona-Chelsea in Champions League. Din nefericire, repriza a doua a meciului de cupa se suprapune cu prima repriza din UCL. Astfel, se naste intrebarea: la ce sa ma uit? Trebuie cantarite atent argumentele pro si contra pentru a nu alege gresit si a rata spectacolul.

In primul rand, in cazul in care prima repriza se termina la egalitate, finalul meciului din Cupa Romaniei poate fi cu adevarat dramatic. Sa presupunem ca una din echipe preia conducerea in a doua repriza, prin minutul 60. Vor urma, desigur, momente de asediu ale echipei adverse. Spectacolul e garantat, chiar si in lipsa spectatorilor din tribune. Se va lupta pana in ultimul minut, pentru ca nu sunt sanse ca meciul sa fie oprit de vreo bricheta.

Pe de alta parte, tribunele de pe Camp Nou vor fi pline ochi. Dar ce nevoie avem de acei oameni care vin doar sa urle bezmetici ca ei nu fac parte din Spania? In teren vor fi doua echipe disciplinate tactic, care vor incerca in primul rand sa nu ia gol. Un astfel de meci, tacticizat la maximum, poate oferi putine delicii publicului. Chelsea este condusa de un tehnician care mai are o luna de stat in functie, iar Barcelona probabil va prefera sa-si odihneasca titularii pentru meciul de campionatl din week-end cu Real Madrid.

Una peste alta, eu propun Cupa Romaniei Timisoreana. Iar daca nu bei alcool, poate fi si (Liga 1) Frutti Fresh. Va fi un meci pe cinste, garantat! Iar la final sa schimbati canalul pe celalalt meci pentru ca urmeaza declaratiile lui Borcea si Iancu, mult mai spectaculoase decat doua-trei driblinguri ale lui Messi, pe care le vezi oricand si pe net.

2 comentarii

  1. 28 Apr 2009 la 18:38

    hai frate, zi`mi ca glumesti

  2. 28 Apr 2009 la 20:24

    :D eram ironic in post.

Blah, blah, blah