Doi se bat, publicul pierde

Contractul intre Antena 1 (GSPTV) si RCS a expirat ieri la ora 23:00.

In mod normal, eu, ca telespectator, nu am de ce sa cunosc astfel de informatii. Nu ar trebui sa ma intereseze. Dar atunci cand deschid televizorul pe un post pe care eram in urma cu cateva ore si vad negru (in fata ochilor), atunci incep sa ma informez asupra situatiei.

Pana ieri, RCS a tinut GSPTV-ul in exclusivitate, ca sa dea peste nas UPC-ului, de unde a mai furat clienti, si Romtelecomului (cu-al sau Dolce). Acum, postul ramas fara retea fuge dupa contracte cu acesti operatori.

In momentul de fata nu merge nici macar stream-ul web al GSPTV. Ei, saracii, or emite ceva, numai ca nu-i vede nimeni - la propriu. Desi avea audiente minime si isi pierduse incisivitatea odata cu demiterile lui Stucan si Radulescu, GSPTV era un post pe care urmaream, din cand in cand, talkshow-uri.

Nu stiu ce planuri de acaparare a pietii au RCS, dar jucandu-te cu abonatii nu rezolvi nimic. La fel au facut si cu Telesport, pe care nu l-au bagat in grila, de i-am injurat pana cand am descoperit RojaDirecta si-am putut viziona Anglia pe net.

Chiar nu pricep de ce tre' sa am cablu TV, antena parabolica si n-spe programe de streaming instalate ca sa pot vedea 2-3 meciuri de fotbal pe saptamana. E aberant.

PS: download "Petrica, da-i pe GSP" aici :)

5 comentarii

 1. 22 May 2011 la 08:49

  Bine ca tovarasul nostru, Mariusica, e la sport.ro :D :))

 2. 22 May 2011 la 15:09

  Opa, opa, suntem tovarasi? :D

 3. 22 May 2011 la 15:20

  Pai ce mama ma-sii? :)) :-$

 4. 22 May 2011 la 21:18

  RCS are doar propriile interese, abonatul este pe ultimul loc.GSP TV cred ca va fi istorie in mai putin de un an.

 5. 22 May 2011 la 22:25

  Adrian, despre disparitia GSPTV-ului au mai zis si altii, nu stiu daca va fi asa. Pana acum n-a disparut. Eu nu urmaresc postul in sine, ci anumiti moderatori, care probabil vor pleca in alte parti.

Blah, blah, blah