Din nou despre RDS

M-au sunat de la RDS ca trebuie sa-mi treaca una din conexiuni de pe modem pe fibra. Au cerut un interval orar si s-au incadrat prompt in el. Sunt multumit de ei, par cei mai seriosi din Romania pana la ora actuala. Sper sa nu se inceapa cu bandwidth throttling si la astia, ca ar fi naspa. Alternative (gen Deluge) exista, dar prefer cat mai putin restrictii. Asta e a doua fibra RDS pe care o am si n-as vrea sa renunt la niciuna. Mai am 2 conexiuni business pe Evolva care merg excelent, dar cu extern mic. Mai bine renunt la Cola, ca ma costa 50 de euro pe luna :))

6 comentarii

8 Dec 2008 la 11:17
Andra

Acolo la tine in oras astia de la RDS se poarta frumos? E o treaba. In Militari isi bat joc de oricine, oricand, oriunde. Sa te fereasca sfantu sa ai nevoie de ceva de la ei, ca ai pus-o! :) eu si frustrarile mele

8 Dec 2008 la 11:30
pinkISH

Da, la mine in TITAN e totul super ok cu RDS-ul. Mai putin faptul ca au intarziat cu trecerea de pe modem pe fibra cu netul, dar mi-am instalat o a doua conexiune de la ei intre timp si acum beneficiez de ambele :)

Militariul este intr-o situatie jalnica din toate punctele de vedere, asa ca te sfatuiesc sa te gandesti sa faci pasul spre Civilizatie - vino in Titan.

9 Dec 2008 la 21:58
Silvia

Sau in Tineretului ;)
Ipocritule! Tu o sa pleci din Titan. Ce-o sa mai zici: vino-n Muncii? :-j

9 Dec 2008 la 22:06
pinkISH

Titanul nu e numai un loc fizic, e si o stare de spirit!!!

10 Dec 2008 la 07:11
Silvia

Aici vorbeai pur si simplu de locul fizic.

10 Dec 2008 la 15:56
pinkISH

BUSTED :))

Linkuri