Detalii despre noul stadion Dinamo direct de la CNI

Compania Nationala de Investitii a oferit detalii despre situatia la zi a stadionului Dinamo. CNI a prezentat pasii ce trebuie urmati pana la inceperea lucrarilor:

In data de 29.10.2021, CS Dinamo a trimis catre CNI SA tema de proiectare si nota conceptuala. Ca urmare, in vederea demararii unei noi proceduri de achizitie publica privind contractarea serviciilor pentru intocmirea studiilor de prefezabilitate si fezablitate este necesar rezilierea pe cale amiabila a contractului incheiat pentru vechiul amplasament situat in zona velodromului.

Ulterior contractarii si intocmirii celor doua studii pentru noul amplasament propus de CS Dinamo, acestea vor fi supuse avizarii in Consiliul Tehnico-Economic al CNI, Consiliul Tehnico-Economic al MDLPA si prin emiterea unor hotarari de guvern vor fi aprobati indicatorii tehnico-economici.

Demararea procedurii de achizitie publica pentru contractarea lucrarilor de executie este conditionata de parcurgerea tuturor acestor etape si implicit de asigurarea alocatiilor bugetare. Detalii suplimentare privind caracteristicile obiectivului sau aspecte legate de durata lucrarilor vor putea fi cunoscute abia dupa aprobarea indicatorilor tehnico-economici.

Mai e mult pana departe, dar o sa ajungem acolo, prieteni! In fuga, pe jos, cu tramvaiul sau in baston, nu conteaza. Doar cu dricul sa nu fie :))

Blah, blah, blah