Despre pedofilie

Am scris cateva articole despre pedofilie mai demult si se pare ca ajunge lumea la ele fara sa vrea. In timp ce-si cauta doza zilnica de porno cu minori, cate unul mai ajunge si pe blogul meu. Sa luam cazul de fata:

pedofil

Pe langa faptul ca respectivul nu este foarte destept, mai crede si in existenta unor site-uri romanesti intesate cu astfel de imagini. Prin metode relativ simple se poate ajunge la el, sa-i ciocanim la usa, desi cred ca se simte bine ascuns in spatele boschetilor mari si stufosi ai Internetului.

Cum poti sa cauti asa ceva? Fetite de 3 ani? Raman siderat de fiecare data, poate si pentru ca nu ma uit la stirile de la ora cinci. Sunt bine-cunoscute crizele prin care trec barbatii pe la 40 si ceva de ani, se mai stie si ca frustrarea e mare cand vezi pustoaice cu tanga-ul la vedere, dar vorbim de fete de 16-18 ani in cazurile de mai sus. Legea are si ea limitele ei, la fel ca si creierul respectivelor fete, si in cazul ala totul devine discutabil. Dar sa cauti poze nu cu fetite, ci cu fetite acompaniate de barbati intr-un act sexual, copii care nici nu stiu sa mearga bine in picioare, e strigator la cer.

La multi ani dupa revolutie inca credeam imatur si boem in separarea clara dintre "la ei" si "la noi". Mult timp nu am crezut ca putem cadea in capcana drogurilor, a retardarii sau a pedofiliei. Eram la varsta la care consideram ca exista mai mult creier, ratiune si credinta in Dumnezeu in Romania decat in alte tari. Poate ca vedeam lumea mai unita dupa 50 de ani de suferinta comuna, poate ca speram naiv sa nu cadem in aceleasi capcane pe care le aveam deja demonstrate in alte parti. Iata ca a fost fix ca la altii, trecem prin cele mai oribile etape si parca nu mai avem nimic sfant, niciuna din valorile care ne erau directii in viata pe vremea lui Ceausescu. Omul primar, acel homo fara nimic alaturat, a castigat lupta. La 20 de ani de la eliberarea unor planuri ale constiintei noastre, caci niciodata nu vom fi liberi cu adevarat, nu mai poti afirma nimic bun despre aceasta natiune. Suna trist, poate prea pesimist, dar asta e parerea mea. Si o respect.

Un comentariu

  1. 12 Aug 2009 la 10:04

    problema nu e cu libertatea, ci cu faptul ca e foarte prost inteleasa. si asta e o chestie de educatie. care, pe langa alte tare, este complet ignorata. la multi ani fericiti :P!

Blah, blah, blah