Definitia de cretin

Cand vorbim de varianta figurativa a cuvantului cretin, dictionarul ne ofera cateva sinonime: persoana lipsita de inteligenta, natarau, natang, neghiob, nerod, tamp etc. Ar fi mai simplu daca ar putea insera un scurt clip din emisiunea "The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles", care a rulat acum cateva zile pe CBS. Respectiva emisiune prezenta o gala de omagiere a celor de la Beatles, eveniment care a avut loc in urma cu cateva saptamani.

Cand vorbim de Beatles, vorbim de istoria muzicii, iar faptul ca Paul McCartney si Ringo Starr sunt inca in viata si continua sa bucure lumea cu cantecele lor poate fi numit un miracol. Ambii au fost prezenti la aceasta gala, iar trupele invitate sa cante si-au declarat admiratia pentru tot ce inseamna Beatles in muzica.

Printre artistii care au cantat in cadrul galei s-a numarat si Dave Grohl (Nirvana, Foo Fighters). In timp ce Grohl afirma ca daca nu existau cei de la Beatles, el nu se apuca de muzica, o CRETINA din sala incerca sa imortalizeze momentul. Sa faca si ea o poza. Desi era la un eveniment care urma sa se transmita HD la televizor (ca sa nu mai zic despre inregistrarile de pe net, Youtube si altele), duduia vroia sa aiba o poza cu Dave Grohl facuta de ea. Era in randul doi, deci avea o foarte buna vizibilitate, de ce sa nu profite? Iata imaginile:

cretina

cretina

Din fericire, ceilalti spectatori erau patrunsi de emotia momentului si nu i-au acordat atentie domnisoarei paparazzo. Sau paracadute, daca tot vorbim in italiana.

3 comentarii

  1. 23 Feb 2014 la 16:59

    :-??

  2. 4 Mar 2014 la 22:37

    e inspirat de louis ck rantu asta

  3. 5 Mar 2014 la 04:59

    hmmm... nu cred, am vazut un singur 'special' cu el, dar omul e tare :)

Blah, blah, blah