De ce?

Nu inteleg femeile care-si pun extensii de par, unghii false, gene false, pantofi cu talpa inalta, sutiene cu push-up, corsete, fond de ten, lentile de contact cu alta culoare, care-si vopsesc parul, care-si pun silicoane, botox, isi penseaza sprancenele pana dispar, isi dau cu creion pana arata ca un panda, rimel de nu mai pot clipi, 50 de pierce-uri in urechi, limba, nas, spranceana, unghii, labii, clitoris. Si pentru ca eram tentat sa demonstrez cat de inestetice sunt toate cele enumerate cu exemple din ultimele doua, ma abtin si ma rezum la primul - iat-o pe Paris Hilton:

hair extensions

Cand vor fi femeile multumite cu felul in care arata din nascare? Barbatii dau nastere la stereotipuri, dar femeile cad cu mult spor in ele.

4 comentarii

 1. 24 Sep 2008 la 16:49

  Si nici n-o sa le intelegi vreodata :P Mi se pare ok ca o femeie sa recurga la anumite artificii, sa zic asa, intr-o anumita limita, desigur, si sa stie sa se opreasca atunci cand incepe sa devii ridicola.
  Eu nu te inteleg pe tine ce ai impotriva rimelului (nu pana nu mai poti clipi), ojei, rujului, fondului de ten, sutienului push-up, a pantofilor cu talpa inalta, a parului vopsit sau a lentilelor de contact de alta culoare.

  Dar cred ca discutia asta ar trebui sa aiba loc face to face :P

 2. 24 Sep 2008 la 17:08

  .. si de ce ai taiat faza cu parul vopsit? :)

 3. 24 Sep 2008 la 19:48

  Eh...n-a vrut sa riste prea mult :-j
  Mai sus am vrut sa zic "cand incepe sa devina ridicola". Eram foarte pe fuga cand am scris si ma gandeam la multe lucruri :D

 4. 25 Sep 2008 la 22:58

  claudia: ca sa nu-mi iau PREA multe capace, dar sa stii ca e si ea acolo...

  andreina s-a prins :)) discutia va avea loc curand ;;)
  ideea e ca femeia sa fie cat mai naturala...

Blah, blah, blah