De ce s-a facut sezonul 2 din "Wayward Pines"?

"Wayward Pines" trebuia sa fie o miniserie foarte misto, avand la baza niste carti absolut unice si interesante. Daca aveti curiozitatea, va recomand cu caldura sezonul 1, mai putin ultimele 2-3 minute care au fost introduse pentru a putea crea un nou sezon.

La fel precum in intreaga sa cariera, M. Night Shyamalan are idei geniale si idei foarte proaste. Ele alterneaza si "Wayward Pines" e cel mai potrivit exemplu. Dupa ce a produs excelent primul sezon, in tandem cu autorul cartilor, Blake Crouch, iata ca a venit si decizia proasta, aceea de a face sezonul 2. A luat cativa scenaristi si a continuat pe genunchi o poveste care avea cap, dar si coada, adica era misto asa cum era, fara continuari.

M. Night Shyamalan a afirmat ca si-ar dori sa incheie povestea cu sezonul 3. Nu se stie daca va primi unda verde pentru inca un sezon, avand in vedere ca audientele sunt in scadere mult fata de primul sezon. Si desi nu ma ghidez dupa 'votul popular', nu prea vad ce ar putea aparea interesant in serial, asa ca am ajuns sa-l vizionez mai mult din inertie decat din curiozitate.

Blah, blah, blah