De ce-mi plac Sex And the City si Gilmore Girls

La o intalnire cu prietenii, am surprins cu faptul ca mi-au placut foarte mult aceste doua seriale "pentru femei", Sex And the City si Gilmore Girls. In primul rand, sa clarificam: sunt heterosexual si putin homofob, deci nu e cazul s-o dam in caterinci. In al doilea rand, sunt pasionat de filmele si serialele de tip "feel-good", categorie in care se incadreaza cele doua seriale de mai sus.

Unii prefera sa vada sange peste tot, vampiri si varcolaci sau criminali in serie. Altii rad tinandu-se burta la comedii proaste cu glume expirate despre sex sau functii digestive. Fiecare cu ce-i place, gusturile nu se discuta. E bine sa avem diversitate, socializam mai usor cu cei care au aceleasi preferinte.

Daca pui mana pe Google in paralel cu un episod in SATC, afli ca Jacobs nu e doar cafea, pot fi si niste superbi pantofi de dama. Cand se apropie ziua ei nu trebuie sa-i cauti ceva prin Unirea, poti sa-i comanzi pe net o pereche de Manolo Blahnik sau Jimmy Choo care sa-i vina ca o manusa.

Deunazi un prieten mi-a spus ca prefera sa bage 12,000 de euro intr-o masina decat sa se plimbe in jurul lumii. "Si sa merg cu metroul?", se intreba el retoric. In Londra, milionarii circula cu tube-ul, fara sa se lamenteze de faptul ca sunt in aceeasi aglomeratie cu tigani din Romania.

Din cate-am vazut, lumea se imparte in oameni care vor sa aiba si oameni care vor sa faca. Exista si o categorie de mijloc, in care incerc sa ma mentin, desi nu-i usor. E important sa ai o ancora, un backup, un ceva al tau, dar in acelasi timp nu ma pot gandi cum ar fi fost viata daca nu ieseam macar o data din tara. Trebuia sa ies fie si pentru a vedea daca acea clasica fraza care spune ca "romancele sunt cele mai frumoase femei din lume" e adevarata. Parerea mea? ROTFLMAO.

2 comentarii

  1. 25 Oct 2010 la 14:11

    "lumea se imparte in oameni care vor sa aiba si oameni care vor sa faca"
    asta-i geniala :)

  2. 31 Oct 2010 la 15:23

    La satc nu m-am uitat dar la gilmore girls da. Credeam ca sunt singurul.

Blah, blah, blah