De ce au remizat Man United si Liverpool

Mare meci meci azi, intre Manchester United si Liverpool. In tur, mediocrii de la 'pool au reusit sa faca un rezultat bun, cu ajutorul caruia Man United a scapat de Mourinho. Iar acum, fiind pe cai mari si dupa ce au tras aer in piept din varful clasamentului, au crezut ca o sa mearga la fel ca in urma cu cateva luni, cand au castigat cu 3-1. Numai ca nu le-a mers.

Desi au fost cateva accidentari grave (si stupide) in primele minute, United nu s-a pierdut cu firea. Solskjaer a facut o treaba excelenta cu schimbarile, unii jucatori (precum Rashford) au dus durerea pe picioare si in sprinturi, iar rezultatul a fost unul alb: 0-0.

Toata lumea s-a intrebat care este motivul din care United nu a trecut la pas de acesti impostori care au pacalit pe toata lumea si s-au cocotat temporar in varful piramidei Premier League. Raspunsul este la fel de halucinant ca meciurile de FIFA intre aceleasi echipe si e ilustrat in captura de mai jos:

Pai da, are logica, ca Pogba a jucat si la noi, si la ei. Un jucator atat de valoros, un campion mondial, in locul egipteanului aluia de doua parale. Noroc ca l-au deconspirat astia de la pupitrul TV. Nu de alta, dar Salah nu s-a vazut pe teren :-j

Blah, blah, blah