Dallas

A aparut si ultimul sezon din "Dallas" pe DVD. 357 de episoade in 14 sezoane. Colectia nu poate fi completa fara cele 3 filme (The Early Years, J.R. Returns, The War Of The Ewings), cele 14 sezoane din "Knots Landing", faimosul spin-off, precum si "Back to the Cul-de-Sac", mini-seria aparuta dupa incheierea serialului "Knots Landing".

Cand Dallas a rulat pe TVR, am pierdut numai 3 episoade complet si cateva minute din alte 2-3 episoade. Mi-a placut enorm serialul si unul din lucrurile care au ramas cu mine pana in ziua de azi e faptul ca ma rad cu aparat de ras electric. Nu am pus lama pe fata vreodata - daca JR poate sa se rada la birou cu aparat electric, eu de ce sa nu pot?

Knots Landing nu mi-a placut asa de mult, mai ales ca personajele din Dallas apareau destul de rar. Serialul a rulat pe Tele 7, daca-mi amintesc bine. Oricum, era vremea serialelor tari pe care Tele 7 le-a difuzat in perioada liceului si a facultatii, cauzand multe absente.

Trebuie sa-mi iau concediu vreo 3-4 luni de zile pentru a savura universul Ewing. Pana am sansa asta, insa, o sa ma delectez cu "Dallas: The Complete Story of the World's Favorite Prime-time Soap", o carte care promite.

Blah, blah, blah