4 comentarii

  1. 19 Jun 2009 la 12:55

    Merge? ai incercat? Mie mi-e lene sa-mi fierb ca as incerca chiar acum. E unul din lucrurile care ma enerveaza foarte tare.

  2. 19 Jun 2009 la 14:29

    inca nu, dar cu siguranta incerc cu proxima ocazie!

  3. 21 Jun 2009 la 11:45

    Oul nu trebuie sa fie foarte proaspat (adica ouat cu o zi inaintea experimentului - vreo 5-6 zile ar fi ok, deci ouale din comert merg :P). Ouale foarte proaspete se curata greu si albusul ramane lipit de coaja. Also, oul trebuie fiert foarte bine, deci ouale moi nu se pot curata cu metoda asta.
    N-am chef de oua fierte acum, dar cand o sa-mi fac, o sa incerc si eu.

  4. 21 Jun 2009 la 15:15

    multam pentru sfaturi, sper sa revii repede!

Blah, blah, blah