Cum sa gasesc fericirea? ... pag. 3

Pentru prima oara s-a intamplat sa vina si la mine. Doua femei, trecute de prima tinerete, mi-au dat un pliant in care Dumnezeu imi raspundea la intrebari. Doamnele mi-au spus ca vor mai trece si ca, daca mi-a placut lectura pliantului, voi mai primi si altceva.

Am luat politicos foaia A4 indoita la jumate si am inchis usa. La prima privire aruncata, o intrebare mi-a sarit in ochi: Cum sa gasesc fericirea? Probabil e vorba de un curs pentru avansati, deoarece la intrebarea Ce este fericirea? nu gasesti raspunsul in pliant. Am rasfoit pana la pagina 3, cea cu explicatia. Ma asteptam la ceva concret, de tipul: 7 pasi ca sa-ti gasesti fericirea sau Cum sa gasesti fericirea si sa-ti ramana si timp liber? Din pacate, nu era scris foarte clar, asa cum mi-as fi dorit. Am luat pliantul si l-am aruncat direct la ghena, via geamul de la bucatarie.

Nu e frumos sa deranjezi oamenii acasa pentru a le da pliante fara noima. Nici macar d-astea misto, printed in Germany. Data viitoare o sa va trantesc usa-n nas. Cu tot respectul.

Blah, blah, blah