Cum poate Vinicius sa ajunga la Manchester United de la Real Madrid

De-a lungul timpului mi-au placut multi jucatori de la Real Madrid si i-am dorit in Anglia, la Man United. Din pacate, numai unul singur a ajuns sa se transfere la echipa engleza: Angel di Maria. Iar transferul a fost un esec rasunator.

In ultima perioada l-am remarcat pe Vinicius, un tanar jucator de numai 20 de ani, care pare extrem de talentat. Joaca aripa stanga, e dreptaci si este evaluat la 40 de milioane de euro. Numai ca e greu sa iei o tanara speranta de la Real Madrid.

Cu toate astea, in cazul lui Vinicius se intrevad sanse cu ajutorul lui... PSG. Paris Saint-Germain e dornica sa-l aduca pe Messi in Franta pentru a-l reuni in atac cu Neymar. Avand in vedere fairplay-ul financiar, e greu de crezut ca PSG il mai poate pastra si pe Kylian Mbappe, mai ales ca francezul mai are contract pana in 2022 si ar vrea sa plece la Real Madrid.

Realul il asteapta pe Mbappe cu bratele deschise. Ramane de rezolvat partea financiara, avand in vedere ca si ei au fost afectati de pandemie. In plus, daca Mourinho nu-l foloseste pe Gareth Bale la Tottenham, in vara o sa-l trimita inapoi in Spania pentru ca ii expira imprumutul. Si Realul se va pricopsi cu un extracomunitar (cum e Bale dupa Brexit) cu salariul anual de 34 de milioane de euro. Cum Zidane poate avea in lotul pentru un meci numai trei jucatori extracomunitari, va trebui sa aleaga intre Vinicius, Rodrygo, Militao, Reinier, Kubo si, cel mai probabil, Bale.

Avand in vedere unele frictiuni intre Vinicius si colegii lui, Benzema si Mendy, vizibile la meciul cu Monchengladbach de aseara, e foarte posibil ca Zidane sa ia in considerare vanzarea brazilianului in vara. De acolo si pana la semnarea lui Vinicius la Man United nu mai e decat un singur pas.

Blah, blah, blah