Cum m-a pacalit marketing-ul Aerosmith

Stau putin pe Facebook si vad destul de putine lucruri ca in newsfeed am doar chestii legate de Aerosmith. Sambata trecuta a aparut o postare care m-a intrigat:

Wow, un hidden deal. Ce sa fie, ce sa fie? Nu mi-am cumparat niciodata un vinil si nici n-aveam de gand sa incep acum. Totusi... Am intrat din nou pe site si m-am uitat la lista de discuri: un amalgam de formate (jpeg, png), de dimensiuni, de rezolutii... majoritatea copertilor sunt scanari ale unor viniluri vechi... jenant! Iata pozele de pe site asa cum le-am salvat:

Am zis ca as putea sa iau un disc, mai mult de curiozitate. Dupa ce l-am adaugat in cos, mi-a aparut un popup in care erau trei produse cu discount, din care unul era "copy of", eroare care a ramas de la introducerea produselor in softul magazinului:

Am terminat cumparaturile si am asteptat. Nu s-a intamplat nimic, nu am primit nici o notificare. Am dat paginii Aerosmith un mesaj pe Facebook, dar mi-a raspuns un bot. Le-am dat un mail pe adresa shop-ului si pe adresa de suport de la BubbleUp si nu mi-a raspuns nimeni.

A trecut weekendul si am vazut ca nu se oboseste nimeni sa-mi raspunda, asa ca i-am sunat. O tipa foarte amabila mi-a raspuns, habar n-avea de toata povestea, dar a incercat sa se intereseze si mi-a spus ca o sa ma contacteze ea dupa ce seful ei ia legatura cu managementul Aerosmith, cei care pusesera la cale aceasta mirobolanta promotie. Dupa cateva ore mi-a scris tipa scurt si la obiect:

The hidden deal is when you put an album in your cart, you have the opportunity to purchase other items at a discounted price.

Practic, acel popup obosit - care apare pe multe site-uri cand adaugi produsele in cos - este marele 'hidden deal'. Incredibil! Vorba unui prieten, m-au fraierit aia de la marketing :))

Sunt curios daca discul care a plecat deja spre mine este cu coperta spate veche sau cu ea editata. Practic, asta a fost si motivul din care am ales sa-mi cumpar vinil-ul "Aerosmith" si nu un alt album.

Revin cu impresii dupa ce primesc discul.

Blah, blah, blah