Constructia noului stadion Dinamo intampina inca o problema

O noua saptamana, o noua problema legata de construirea noului stadion Dinamo.

Dupa eliberarea PUZ-ului pentru construirea noului stadionul pe locul actualului velodrom, la Primarie a fost inaintata o plangere comuna a 20 de familii care locuiesc in vecinatatea velodromului si care vor sa blocheze construirea arenei.

"Am inaintat o plangere impotriva acestui proiect. S-au alaturat cu semnaturi peste 20 de familii, oameni care locuiesc in aceasta zona. In plus, sunt iubitori ai sportului care folosesc velodromul pentru antrenamente. Pana in acest moment nu am primit vreun raspuns", a declarat Adrian Cuculis, avocatul celor care au facut plangerea.

Pe site-ul CNI se specifica faptul ca s-au contractat lucrarile privind intocmirea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate pentru construirea noului stadion. Studiul de prefezabilitate a fost finalizat si PUZ-ul a fost aprobat de Primariea Sectorului 2.

Teoretic, lucrurile se misca. Practic, nu se stie niciodata. Ideea cu amplasarea noului stadiun in locul velodromului este o solutie de compromis si va intampina foarte multe probleme. Nicu Badea e capos, lui Negoita nu i-au iesit manevrele, legile sunt cum sunt si toate astea au condus la situatia de fata. Dar sa nu disperam, ca pana la urma se va face ceva. Si pana se face, ne uitam pe Eurosport la Premier League, acum in HD!

2 comentarii

  1. 9 Aug 2019 la 21:56

    cand o sa fie stadionul gata .... nu mai are cine sa joace pe el ...oricum anul asta e bataie mare la retrogradare ,,,

  2. 10 Aug 2019 la 01:45

    lasa, ma, ca jucam noi pe el!

Blah, blah, blah