Conferinta de presa Manchester City (2016)

Azi a avut loc conferinta de presa a lui Guardiola la Stadionul National. M-am dus cu gandul de a-i adresa o intrebare pe care o aveam in minte de foarte mult timp, legata de stilul plictisitor pe care-l joaca toate echipele lui Pep. Din fericire, jurnalistii au fost apatici ca de obicei si n-am avut probleme in a-mi face loc printre intrebarile lor.

Clipul de mai jos e tras de pe Digisport si e amuzant sa-l vad pe Guardiola cum se incrunta cand am luat eu microfonul B-)

Traducerea lasa de dorit. Pe scurt, eu i-am spus ca 'tiki-taka e total plictisitor' si el a raspuns: 'e parerea ta'. :))

3 comentarii

  1. 18 Aug 2016 la 22:13

    ți-a cam zis-o... ai ști și tu că nu e așa rău, dacă ai mai și juca din când în când :p

  2. 31 Aug 2016 la 20:27

    patroane ,,,,,noi ca romani, uitandu-ne la divizia a ar trebui sa fim fascinati pt ca omul a reustit la fiecare echipa la care a ajuns sa ii faca pe jucatori sa lege 2-3 pase de 5 m ,,,,ceea ce la noi e imposibil

  3. 31 Aug 2016 la 22:42

    I-a stricat pe toti, ma!! Imagineaza-ti: Pele cu Maradona si Van Basten dand-o de la unu' la altu' asa, la nesfarsit, pana ajunge la Gullit care marcheaza cu latu' din careul mic. Ce-i asta, frate?!?!?

Blah, blah, blah