Concluzii de weekend

De joi seara pana duminica am fost cu un prieten in Eforie Nord. Acolo am cunoscut si alte persoane, care mai de care mai interesante si amuzante. A fost un weekend relaxant, cu kterink din plin si multe tampenii, asa cum nu mai avusesem parte de pe vremea liceului.

Desi n-o sa intru in detalii, una dintre concluzii a fost ca poti face networking indiferent de alcoolemie, dar totul functioneaza mai lin cu aburi de tarie in aer. Cum eu nu beau, a fost usor sa observ din nou mecanismul acesta simplu, care functioneaza in orice domeniu.

O alta concluzie a fost ca un astfel de weekend face cat zece plecari de-ale bloggerilor prin tara, la tot felul de tweet-meet-uri si social-media-camp-uri. Asta din ce-am auzit, ca n-am fost pana acum intr-o astfel de aventura. Dar parca e mai bine la plaja la piscina, cu table si kterink decat la semi-intuneric, ascultand tot felul de speaker-i cu pps-urile lor...

In final, oamenii. Aici e dupa gustul fiecaruia, cel putin in weekend comparatia a fost intre geeks si golani. Poate pentru ca fac parte din prima categorie, o apreciez mai mult pe a doua.

Blah, blah, blah