Ciocolata buna ca pe vremuri

Cand eram mic, mancam cu pofta ciocolata pe care o gaseai in magazine, de obicei romaneasca sau chinezeasca. Din cand in cand mai primeam cate o ciocolata din strainatate, de la vreo ruda care se intorcea din excursie. Ciocolata "de afara" era invariabil mai buna decat cea de aici, fie si pentru ca avea un ambalaj mai lucios, un miros mai pronuntat, un gust mai puternic si, oricum, nu mancai decat o singura data in viata. Unicitatea o facea sa fie si mai buna decat probabil era.

De curand, am descoperit o astfel de ciocolata, parca teleportata din anii '80. Design-ul ambalajului, deloc chichios (precum alte produse de pe piata), calitatea hartiei de ambalaj plus alte detalii (pe care va las sa le descoperiti!) o diferentiaza fata de celelalte. Mi-a sarit in ochi, pentru ca eu nu prea cumpar ciocolata, si totusi am decis sa iau Nestle Crunch. Iata de ce:

nestle crunch

Va propun sa degustati (au la Mega Image) si apoi sa-mi spuneti parerea voastra. Ana, ai incercat-o? :)

6 comentarii

  1. 13 Dec 2012 la 21:05

    Of course! :P

    Vineri, 9 noiembrie, din real cu 5.49 lei -15%. In regula, dar nu m-a impresionat cine stie ce, nici ambalajul si nici continutul. Cea mai reusita ciocolata cu orez ramane pentru mine Galler Piemontais (din cutiile asortate Mini Batons din Mega Image).

  2. 14 Dec 2012 la 12:45

    Iti dai seama ca acum trebuie s-o caut pe-aia :))

    Impresionanta cifra: "Ana a scris pe Zazou.ro 255 de articole."

  3. 14 Dec 2012 la 16:49

    Mai nou scrii articole publicitare? Ai inceput o colaborare cu Nestle? :D

  4. 15 Dec 2012 la 13:52

    :))

    spor, atunci! :D

  5. 15 Dec 2012 la 14:01

    iar pentru dvs., dle. mishtone, trebuie sa spun inca o data ca io nu sunt problogger, adica d-ala de ia bani ca sa scrie articole la el pe blog. asta e, io scriu de placere. am io destui bani, vorb-aia, ii intorc cu lopata (si ii numar cu magnetu'), deci 100-200 de euro cat mi-ar da astia de la nestle e fix frectie.

    si, totusi, daca mi i-ar da... :))

Blah, blah, blah