Chilotii lui Capatos

Aseara, la "Un show pacatos", chipurile asistenta Daniela Crudu si-a dat jos chilotii, dom'le, IN DIRECT. Pe langa penibilitatea momentului, regizat prost (Crudu avea 2 perechi de chiloti pe ea, logic), avem parte, intr-adevar, de ceva exclusiv: prostul gust a atins un nou maxim la Antena 1. Daca pana acum Capatos a reusit sa se mentina cu cativa milimetri mai presus de grotescul Kanal D, iata ca acum si-a propus (sau i s-a impus) sa bata orice record.

Au fost, de-a lungul timpului, tot felul de porcarii la Capatos, inclusiv femei goale care faceau lap dance. Nu goliciunea e problema, ci lipsa oricarei demnitati din partea moderatorilor (Stoian a ajuns sa poarte chilotii pe cap). Dragul meu Capatos, asta vrei sa-i zici copilului tau ca faci tu la serviciu? Tu o sa-i spui ca maximul carierei tale a fost sa-ti dezbraci asistentele... IN DIRECT?

crudu1
Prima pereche de chiloti

crudu2
A doua pereche de chiloti

Despre Gherghe, care de la respectatul jurnal a ajuns cu Acces Direct ca la usa cortului, poate vom vorbi alta data.

3 comentarii

  1. 20 May 2011 la 07:24

    Despre Simona Gherghe nici nu trebuie sa vorbesti, trebuie doar sa dai emisiunea de ieri si va fi cat se poate de clar unde s-a ajuns :D

  2. 20 May 2011 la 10:16

    Vezi de ce nu ma uit eu la televizor deloc aproape:)) pana si filmele pentru adulti sunt mai delicate (sa nu zic cu mai mult bun gust ca cine stie ce se intelege) :))

  3. 20 May 2011 la 15:14

    Sa stii ca din cand in cand ai nevoie de umorul involuntar de la TV. Pentru mine, Ogica este un erou la capitolu' asta :))

Blah, blah, blah