Chelsea Handler a scris o noua carte: "Life Will Be the Death of Me: . . . and you too!"

Mi-a placut Chelsea Handler din clipa in care am descoperit-o, pe la mijlocul anilor 2000. Show-ul ei de pe E!, "Chelsea Lately", era extrem de amuzant si am arhivate pe undeva, pe Blu-ray, cateva sute de episoade. Chelsea Handler poate fi si serioasa, iar un exemplu perfect e seria "Chelsea Does", filmata pentru Netflix.

Cea mai noua carte scrisa de Chelsea, intitulata "Life Will Be the Death of Me: . . . and you too!", spune multe povesti personale din viata autoarei, care foloseste scrisul ca terapie si incearca sa-si vindece ranile sufletesti, aparute in copilarie. Pentru cei interesati, se poate comanda acum de pe Amazon, unde sunt disponibile si celelalte carti ale ei: "My Horizontal Life: A Collection of One-Night Stands" (2005), "Are You There, Vodka? It's Me, Chelsea" (2008), "Chelsea Chelsea Bang Bang" (2010), "Lies That Chelsea Handler Told Me" (2011) si "Uganda Be Kidding Me" (2014).

Pe langa aceasta carte, care va fi insotita de un turneu de promovare cu spectacole de stand-up, la fel ca si precedentele, Chelsea Handler pregateste un documentar care va avea premiera pe Netflix in septembrie. Documentarul va aduce in discutie problemele cu rasismul din SUA, drepturile femeilor si alte teme de interes pentru Handler. Pana atunci... avem ce citi :)

Blah, blah, blah