Change

Din nenumaratele clipuri care apar repede si prost in muzica romaneasca, piesa Change a lui Puya a fost mai norocoasa. Stim ca Puya investeste in clipurile lui, atat financiar cat si prin implicare la nivel de concept, realizare etc. Personal, consider clipul Tupeu de borfas din '99 ca fiind cel mai bun clip romanesc facut vreodata.

Desi nu este spectaculoasa pe de-a-ntregul, Change ne aduce aminte de vara la inceputul toamnei. Daca ar fi difuzata de-acum si pana prin aprilie la anu', cred ca nu s-ar supara nimeni. Zilele insorite nu sunt departe. Ya, Puya, Kamelia si George Hora...

puya change

3 comentarii

 1. 30 Oct 2009 la 16:35

  M-am uitat si io. misto textu - e gandit, are subiect fierbinte, mesaj social, to' ce trebuie la hip hop.. pacat de refrenu in engleza si DE DISTORTU ALA DE PE VOCE care nu mai iese odata din moda (eu credeam ca a iesit demult - am fost socat). si clipu e cam de demult, da daca il vezi impreuna cu reclama la vodafone, e simpatic ;)

 2. 30 Oct 2009 la 23:28

  distortu si orga nu vor disparea din hip-hop-ul romanesc vreodata :)

  versurile mi se par facute la repezeala, dar clipul e destul de misto. si la clip merg imbunatatiri, dar oricum e peste ce se face la noi in general.

 3. 31 Oct 2009 la 07:22

  Hai? Ai o parere prea buna despre ce fac astia mici...

Blah, blah, blah