CERF 2008

CERF-ul isi continua regresul. Nu e vina lui, saracul, ca el doar aduna laolalta firme interesate sa se afirme si sa stabileasca relatii. Nu ne mai uimeste nimic ca acum 10-11 ani, cand la CERF era o nebunie si nu aveai loc sa te misti la ora 13. In ziua de azi, cat de mare pot sa faca o plasma? Cat de mare poate fi viteza mobila? Total neinteresant.

De la CERF 2008 au lipsit o groaza de firme consacrate, sa le zic asa. Alta data veneai la CERF si stiai c-o sa pleci cu ceva (cumparat sau nu :D), erau oferte speciale si alte chestii de vazut. Daca voiai sa-ti faci upgrade la comp sau sa-ti iei un monitor nou, asteptai CERF-u' ca sa vezi ce reduceri gasesti, de 5-7% sau chiar mai mari. La CERF descopereai lucruri noi, nu puteai sa intri pe net sa gasesti tot ce vrei. Pentru ca ora de net costa ceva, lumea facea si carding de la CERF! Una peste alta, era o experienta.

Anyway, declinul a inceput acum cativa ani si nu se va opri prea curand, desi sunt sigur ca CERF-ul va dainui mult timp de-acum inainte. Iar eu voi fi prezent la fiecare editie. De ce? Ei bine, e un tic de-al meu. Daca nu e un mouse pad de luat cu revistele, e un clip de vazut, e net gratis, sunt reduceri, e un concurs de FIFA, e echipa Dinamo... anul asta e Adela Popescu :D

cerf 2008 1

cerf 2008 2

cerf 2008 3

Blah, blah, blah