Cel mai tare comentariu de 'hate' pe care l-am citit vreodata

Daca vrei sa vezi cele mai creative comentarii de pe internet, trebuie sa intri pe site-urile de sport de la noi si sa cauti stirile despre Steaua, Dinamo si Simona Halep. Acolo, in comentarii, oamenii pot fi si creativi, si informati, dar mai ales plini de ura si rautate debordanta.

Dupa ce am parcurs o non-stire despre Simona Halep pe sport.ro cu titlul "Cum arata vila de 600.000 euro in care s-a mutat Simona Halep!", mi-au fugit ochii pe comentariile de sub cele trei fraze agramate ale articolului. Unul din aceste comentarii merita reprodus:

Am zambit, putin incurcat de unele referinte si mirat de coerenta in debitarea acelor rautati. N-am inteles mai nimic din mesaj, asa ca am apelat la un prieten, mare fan al Simonei si al tenisului in general, ca sa aflu "ce a vrut a zica autorul". Ca in clasa a opta. Si am deslusit urmatoarele:

  • stramba - adica Halep e urata
  • cosovara - aluzie la originea familiei de machedoni in care s-a nascut Simona, probabil cu rude printre machedonii din Kosovo, Serbia
  • trebuia sa joace meciurile pe un patinoar - aluzie la faptul ca si-a potcnit glezna de mai multe ori, atat pe zgura cat si pe hard (mersi, Hoi!)
  • stelea si tei sa fie in camera de hotel - autorul bate un apropo subtil in legatura cu prietenia dintre Simona si Bogdan Stelea, facand aluzie la o posibila relatie sexuala intre cei doi; nu am inteles (inca) cine este "tei"
  • mosul bot blanit sa foloseasca limba aborigena - daca este vorba de Ion Tiriac, atunci se face aluzie la zvonurile ca originea sa etnica ar fi de tigan
  • premiul sa fi fost pe viata - autorul propune ironic ca locul 1 obtinut de la Halep sa fie acordat 'pe viata'
  • iar sponsor [sa fie] livache a lui firea - cel mai probabil autorul face referire la Liviu Dragnea, apropiat al Gabrielei Firea, si sugereaza o legatura amoroasa intre cei doi

Cam atat am inteles eu si e loc de mai bine. Astept un comentariu de la fwtmache, autorul textului studiat, daca ajunge vreodata sa citeasca acest post.

Blah, blah, blah