Cel mai bun 'Salam de Sibiu'

Pe vremea lui Ceausescu imi placeau multe lucruri care nu s-au mai gasit dupa Revolutie. Din fericire, insa, am reusit sa descopar niste comori pe care le credeam disparute definitiv. Lista de mai jos e maximum care se poate atinge in momentul de fata, din ce stiu eu.

- Salam de Sibiu - exista o varietate larga de salamuri asa-numite "de Sibiu". Din pacate, insa, sunt aproape toate o apa si un pamant. Singurul salam care se apropie in proportie de 80% de ceea ce era, odata, salamul de Sibiu este cel fabricat de Angst.

- Brifcor - acum cativa ani cineva a scos, la 2L, Brifcor. Nu avea nimic in comun cu bautura originala, asa ca a fost sortit esecului. Din pacate, se pare ca Brifcor nu vom mai bea vreodata.

- Prajitura "Amandina" - reteta a fost preluata si prelucrata de toate cofetariile de la noi. Nu stiu daca exista vreo cofetarie fara amandine. Din pacate, nu au gustul "ala", cu care ne-am obisnuit. Singura cofetarie care inca pastreaza Amandina aproape de forma initiala, as spune in proportie de 95%, este "Vio". Gasiti cofetariile "Vio" in Bucuresti, vizavi de Policlinica Titan sau in Auchan Titan.

- Pepsi la sticla de 250 ml - exista si acum, prin baruri, sticle de Pepsi la 250. Sunt convins ca gustul nu este acelasi cu cel de acum aproape 25 de ani, dar probabil se apropie foarte mult. Nu avem cum sa comparam, asa ca nu putem multumi cu cel de acum. Sunt similare, probabil, in proportie de 90%.

Blah, blah, blah