Ce-ti lipseste cu adevarat acum?

Am pus un poll pe blog sa vad ce le lipseste celor care viziteaza acest blog, in majoritatea lor prieteni ai mei. Au votat mai multi decat ma asteptam, dar poate exista si voturi duble ce vor duce la balotaj. Sa nu anticipam.

24 de voturi sunt arhi-suficiente si putem sa tragem o concluzie perfect relevanta in ceea ce priveste viata intima a prietenilor mei. Astfel, 9 dintre ei sunt NF. Cauta cu disperare sa primeasca sau sa daruiasca acea bucata de energie pe care, daca o arunci in neant, nu e la fel. Dar, dupa o perioada in care stai si te uiti la PornoGorilla.com ca la Sci-Fi Channel, dai in benga si ii faci o vizita lui Aron Pumnul.

8 au votat pe stomacul gol si s-au plans ca n-au bani. "Niciodata nu-i dracu' asa de negru", zic altii dupa a doua shaorma. Nevoile fiecaruia se formeaza in functie de nivelul de trai la care aspira. Sau pentru care aspira si fac mancare, in cazul unora.

Dragoste adevarata, ca-n poeziile lui Eminescu, isi doresc numai 5 dintre votanti. Venind acasa de la curve dupa ce s-a oprit la Mac, votantul din aceasta categorie incepe sa se deprime. Casa e goala, macar chiria e platita. Are o gramada de minute incluse, dar nu are pe cine sa sune de noapte buna. Intra pe blog aicea, se mai inveseleste si se culca.

Ceea ce ma bucura cu adevarat este ca numai 2 din 24 (adica 8.33%) au votat ca au nevoie de un prieten adevarat. Mi se pare absolut normal, pentru ca ma au pe mine la corazon. Dar cine-or fi astia 2 care nu dau doi bani pe prietenia mea? Cred ca-i stiu... dar n-o sa-i numesc. Erau 2 pe forumul VV, 2 pe forumul TV, 2 pe forumul FVV... 'Oriunde' ma duc, simt ca sunt 2 persoane care nu ma plac. Nu-i bai, doar ca... locuiesc cu ai mei!

Un comentariu

  1. 18 Mar 2008 la 18:32

    Concluzia: ai tai nu te plac. :lol:

    Eu am mare nevoie de bani... de dragoste am parte, un prieten adevarat am si nu sunt NF.

    DAR VREAU BANI! :D

Blah, blah, blah