Ce inseamna o PROMOTIE

Intotdeauna am considerat ca promotiile in IT sunt la misto. Nu e ca si cum ai avea brazi pe stoc si vine Craciunul, asa ca trebe sa-i dai rapid. Hardurile, spre exemplu, scad din pret foarte greu, pentru ca tehnologia SSD, spre exemplu, e inca in fasa. Cum sa te astepti la promotii in IT? Se mai intampla, ocazional, sa fie vreun CERF si sa vezi scris mare: 2% reducere la orice produs! Pai, adica la o achizitie normala, de 350 de lei, ai reducere... un Pepsi?

Deunazi m-a intrebat cineva un magazin de incredere care sa vanda HDD WD Caviar Black si i-am recomandat Bettershop. Atunci am vazut, din intamplare, o promotie care m-a lasat masca: Dell Studio 1537 la 2600 de lei! Daca citesti doar atat, probabil ca nu te impresioneaza. Dar fiind fan Dell, cam stiu preturile la modelele lor; spre exemplu, pe emag acelasi laptop costa 4250 de lei. Asta da promotie!

Am sunat la ei pentru ca sunt un client vechi si i-am intrebat daca e pe bune. Nu de alta, dar chiar ma intrebase cineva zilele trecute de un laptop si am vrut sa vad daca e in stoc. Maine probabil o sa trec sa-l iau.

In aceste vremuri de criza nu intrezaream o asemenea reducere. De-abia astept blue-ray writerul de la Pioneer ca sa-l iau la o eventuala promotie :D

2 comentarii

  1. 22 Dec 2010 la 12:21

    iar promotie la Dell inseamna: tinem preturi duble tot anul si cand e promtie la injumatatim, oricum si pe jumate tot scmpe sunt

  2. 22 Dec 2010 la 12:48

    nu sunt de acord, depinde de firma care vinde produsul, nu de brand.

Blah, blah, blah