Cateva precizari pentru cei de pe forumul VV

Mi se adreseaza constant aceleasi intrebari de saptamani intregi si vreau sa raspund la ele:

1. NU EU AM STERS ZONA LIBERA. NU STIU CINE A STERS-O!

2. am postat de pe 3 conturi: pinkISH, vama si vvsimona. atat. toate mi-au fost dezactivate sau sterse. de atunci n-am mai intrat decat de fro 2-3 ori.

3. NU mai am nici o legatura cu acel forum, nu vreau sa mai am de-a face cu anumite personaje. oamenii cu care vreau sa tin legatura s-au mutat pe forum-ul fostavamaveche.ro.

4. Cea mai mare greseala pe care am facut-o si am si recunoscut-o e ca am folosit materialele descoperite de mine pe net (exemplu: pagina cu datele personale ale lui Tudor) ca arma in razboiul meu cu Pit.

 5. Pit = Geo = "noul" admin. Pit are o droaie de conturi de pe care voteaza si scrie. Stiu asta cu sigurantza si am si dovezi. NU, nu o sa le arat. e problema voastra pe cine credetzi.

6. NU am vrut sa-l bat pe Pit la lansarea Bed For Love, ci doar sa-i vad fatza. s-a comportat peste asteptarile mele, aratandu-mi degetul mijlociu si miscandu-se in fuga cand trecea prin fatza grupului in care eram. consider securea razboiului ingropata si nu vreau sa mai aud de acest personaj.

7. NU mai am nici o tangenta cu blogul vamaveche.wordpress.com. E administrat de altcineva, dar atunci cand gasesc pe net site-uri ce au materiale despre Vama, Trupa Veche si componentii celor doua trupe, le dau spre postare. La rugamintea mea, pe acel blog nu se vor mai posta date confidentiale. La plecare am retras, de asemenea, toate albumele Vama Veche pe care le postasem acolo.

8. Aproximativ 90% din lucrurile pe care le stiu despre forumul VV&Vama&Trupa Veche&related nu le-am scris/zis nimanui. Asta asa va ramane.

9. NU doresc raul nimanui de pe planeta asta, deci nici administratorilor, moderatorilor sau vreunui user de pe acel forum. imi iau la revedere si va doresc mai putin ranchiuna intre voi.

10. DA, am fost sincer in tot ce-am zis mai sus.

Un comentariu

  1. 27 Jun 2007 la 07:41

    :) (asta e pentru punctul 9)

Blah, blah, blah