Cata siguranta inspira emag?

Dupa toate intamplarile de care am auzit sau pe care le-am trait alaturi de prieteni, cand vine vorba de emag zic pas. Nu as cumpara de la ei nici lucruri fara garantie, precum un cablu sau un pad.

Cand a lansat Amazon ideea preluata acum si de emag sub numele de ProfitShare, a fost un adevarat succes. Toate site-urile personale aveau cate 1-2 produse puse la wishlist cu link la Amazon sau recomandau diverse produse, astfel incat sale iasa ceva daca dadeai click pe link si cumparai respectivul item. Numai ca in Amazon chiar aveai incredere si nu exista povesti despre oameni pacaliti.

In alte tari, mai civilizate, exista conceptul de 30-day money back guarantee. Emag a introdus opusul: resigilate de la Emag. Asemenea unui drogat care-si vinde din casa, cred ca la emag angajatii se uita dupa ce mai exista prin sediu si ar putea sa sigileze repede si sa vanda.

ProfitShare e o idee buna, dar cu siguranta nu din partea emag. Spun cu o convingere de 100% ca nu vor da decat un mic procent din ce promit.

2 comentarii

  1. 20 Mar 2009 la 12:03

    Resigilate.ro este un mini-site creat tocmai pentru a testa eficienta programului de afiliere oferit de eMAG. So far, so good.

  2. 20 Mar 2009 la 20:40

    So far, so good pentru ca romanii sunt saraci. In locul emag-ului le-as da gratis, pentru ca adaosurile practicate, de vreo 50%, asigura bunastarea firmei si fara sa mulga si ultimul strop de la om prin resigilarea a catorva produse.

    E ca in cazul meciurilor de pe Antena 1: dupa ce castiga atatea sute de mii de euro din publicitate, mai streseaza o lume intreaga cu banda aia neagra (crawl) cu sms-uri pe tot parcursul meciului, din care profitul e de cateva sute de euro.

    Intreb eu emag-ul: daca tot sunt produse fara cusur, cum probabil sunt, de ce nu se dau gratis angajatilor, mai ales celor care cara marfa zi de zi? Da-ti-le alora care s-au bucurat cand au disparut CRT-urile de 24". Aia de la vanzari iau bonusuri ca stau un fund si raspund la telefon, pe cand "carausii" ce primesc?

Blah, blah, blah