Cargo si piesele care nu au mai aparut

Inainte de plecarea din Cargo, Kempes a inregistrat in forma demo sau (poate?) finala cateva piese pentru albumul "Spiritus Sanctus". Ele nu au ajuns la fani, in afara de una si aceea doar live:

Spiritus Sanctus

Nu pot trai fara tine

Fraiere

Daca ploaia s-ar opri (live v1, live v2)

Calare pe motoare

E vreo problema?

Oare exista vreo sansa ca cineva sa le scoata la lumina? Au trecut 9 ani de atunci si nimic. Intre timp au mai aparut 10-15 best-of-uri ABBA. Numai ca alea se cumpara, iar Cargo nu, pentru ca la romani nu se mai cumpara nimic in afara de mancare, telefoane mobile, laptop-uri, haine si masini.

2 comentarii

  1. 4 Mar 2021 la 21:18

    salut, tocmai am facut download la albumele Cargo in format flac caut sa imi fac niste mp3 la 320kbs pt ascultat si google m a adus la tine pe site, e clar ca esti un fan Cargo am pe hdd un Live Cargo cu Kempes la voce din Clubul Backstage cred ca este o intregistrare de soundboard de undeva din anii 2001 sau 2002 fix inainte de plecarea lui Kempes, o am de acum 20 de ani de pe ODC/DC++ vremurile alea cand am gasit-o intamplator. Piesele sunt din cele vechi si singura piesa de pe Spiritus Sanctus eeste E vro problema, cantata alternativ de Kempes si actualul vocalist, nu retin numele, e ff bun dar nu e Kempes. Daca nu ai inregistrarea asta da mi un mail si ti o trimit pe wetransfer sau ceva drept multumire ca ai extras albumele Cargo de pe cd in flac.Ms mult inca odata

  2. 5 Mar 2021 la 17:19

    Salut! Super, mi-ar face placere sa-l ascult. Iti scriu acum :)

Blah, blah, blah