Cand esti luat la misto

UBISOFT e un producator de jocuri (printre altele) destul de important pe piata. Unul din ultimele jocuri ale lor, Rainbow Six Vegas 2, poate fi cumparat atat in varianta DVD cat si download. In timp, producatorul ofera patch-uri care sa imbunatateasca diverse aspecte sau sa corecteze bug-uri. Numai ca, in cazul lor, noile update-uri introduc bug-uri de nedepasit.

Dupa cel mai nou update al jocului respectiv, clientii corecti care au cumparat varianta downloadabila a jocului s-au trezit ca li se cere prezenta discului fizic in unitate si ca altfel jocul nu mai vrea sa porneasca neam. Oamenii au ajuns pe pagina de support a site-ului, unde solutia care li s-a oferit a fost un nou executabil cu care sa ruleze jocul. Si a mers! Numai ca, la o privire atenta, era vorba de versiunea crack-uita a jocului, realizata de cei de la RELOADED!

Dovada se gaseste mai jos, iar stirea a facut deunazi inconjurul internetului. Cum e posibil asa ceva, te intrebi? Pai, tot ce pot sa zic e ca UBISOFT are si filiala in Romania si il cunosc pe unul dintre baietii care testeaza jocuri. Si ce daca? Pai, e praf omu' :D

r6vegas2

Bineinteles ca, ulterior, oficialii companiei s-au delimitat de actiunile celui care a venit cu solutia salvatoare luata de pe torrente, dar era prea tarziu. Cum naiba sa mai vrea cineva sa dea bani, in ritmul asta?

Blah, blah, blah