Campanii cu bloggeri

In ultima vreme am tot auzit de campanii in care se implica bloggerii cunoscuti si semi-cunoscuti de pe la noi. Din pacate, nimic nu a reusit sa ma uimeasca cu adevarat. Cateva articole, bloggeri dusi in stanga si-n dreapta, mancati si bauti ca sa scrie de bine despre produse. Nimic ingenios, spectaculos sau inteligent.

Mai jos e un clip al unor cetateni americani care s-au implicat in promovarea orasului lor. Ei sunt mai patrioti, n-au atat stres si nici grija zilei de maine. Nu zic ca am putea face ceva la un asemenea nivel, am cere prea mult. Dar comparand ce-au facut americanii cu clipul cu bloggeri pentru "Cele doua cuvinte" (Taxi), ne dam seama ca nu prea suntem ingeniosi. Mai tari au fost moldovencele cu clipul si piesa lor.

Bucurati-va de viata:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Mai jos, variantele de care vorbeam:

Taxi - Cele doua cuvinte (versiunea bloggerilor)

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Taxi - Cele doua cuvinte (versiunea moldovencelor)

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

4 comentarii

 1. 4 Jun 2011 la 20:39

  postul e total pe langa subiect. sau mai exact, clipul e total scos din context. la cat de nedocumentat e, postul asta zici ca e scris de mine intr-unul din momentele de neatentie :P

 2. 4 Jun 2011 la 21:00

  nu, ma. ideea e ca vreau sa vad chestii mai ingenioase si care sa coste mai mult de-o bere. clipul alora a costat 40.000 USD.

 3. 7 Jun 2011 la 13:00

  Oare de ce tot ce fac americani ni se pare nemaipomenit, iar ce facem noi e întotdeauna prost şi neinspirat. Mie nu mi s-a părut deosebit ce au făcut acei americani.

 4. 7 Jun 2011 la 17:16

  Dle Tanasescu, nu asta a vrut sa exprime post-ul meu. Ce am vrut sa exprim e ca la noi se fac lucruri meschine, pline de interes si pofta de parvenire, pe cand acolo e un intreg spectacol in 8 minute, facut din patriotism. Nu zic mai multe, despre ingeniozitate si alte alea, ca e vizibil cu ochiul liber.

Blah, blah, blah